training-voor-kleine-groep-groningen

Small Group Training Groningen

Wat houdt het in

Small group fitness Groningen? In de fitness studio van JPT Lifestyle trainen we in kleine groepen van minimaal 3 en maximaal 6 personen. Je kunt hierin zelf een groep samenstelen met bijvoorbeeld vrienden/vriendinnen, familie, buurtgenoten of collega’s. 

In deze training kunnen mensen trainen die dezelfde of verschillende doelen willen bereiken, waarbij er veel oog is voor persoonlijke ontwikkelingen net als bij personal training. Hiernaast kunnen mensen zich ook los aanmelden voor de small group trainingen. Als er genoeg aanmeldingen zijn kan JPT Lifestyle groepen samenstellen die samen kunnen trainen.

 

Small Group Fitness heeft haar voordelen

Het voordeel van onze small group training is dat je in een kleine groep sport. Tevens is er veel persoonlijke begeleiding en het is een voordeligere manier van personal training omdat je de kosten deelt.

Buiten het feit dat er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding is, wordt er gesport op jouw eigen niveau. Dit niveau wordt in de trainingen opgebouwd, zodat het maximale uit de training gehaald kan worden.

Tijden

Hoe vaak per week

Small Group Trainingen worden op afspraak gegeven met een minimum van 4 mensen. Wie is jouw sportmaatje?

Deel deze Small Group Training met je sportmaatjes en vorm een groepje

Wat anderen zeggen over onze Small Group Training

Andere trainingen

Bekijk wat we o.a. nog meer aanbieden naast Small Group Training Groningen

JPT Lifestyle

Small Group Training
Beoordeling:
5 van de
5 met
24 beoordelingen