leefstijl-coaching-groningen

Personal Training

Vanuit mijn visie, om de klant te motiveren, stimuleren en te helpen met het behalen van zijn of haar doelstelling biedt Jordy Pijpker jou de persoonlijke training die je nodig hebt.

Ten eerste zorgt Jordy tijdens de personal training voor een prettig gevoel. Ook voor het voorkomen van ongemak. Bovendien wordt de klik tussen de klant en personal trainer ook als belangrijk gezien. Omdat er samen voor wordt gezorgd dat jij jouw doelen behaald met onze personal training.

Hierop volgend stel jij een doel en JPT Lifestyle gaat ervoor zorgen dat deze doelen specifiek en haalbaar worden gemaakt. Het hoofddoel wordt in kleinere subdoelen opgesteld voor de personal training.

Jij staat op nummer één en bepaalt je eigen weg, waar onze personal trainer in Groningen (Jordy Pijpker) jou helpt te ondersteunen en persoonlijk te begeleiden naar jouw doelstelling.

 

 

Personal training in Groningen

op jouw niveau

Wij voeren de personal training uit zonder gebruik van vaste apparaten, zoals in vele sportscholen in Groningen. Ook bij de small group training trainen we met losse materialen, zodat de fitness oefeningen meerdere spiergroepen tegelijk trainen.

In de personal training werkt veel vanuit de core stabiliteit (buikspieren en onderrugspieren). Als deze spieren goed geactiveerd worden, kunnen alle oefeningen technisch gezien goed worden uitgevoerd waardoor de kans op blessures afneemt.

Daarbij kunnen alle oefeningen in verschillende niveaus uitgevoerd worden, zodat de training voor iedereen effectief is bij JPT Lifestyle.

Kortom, ben je op zoek naar een personal training in GroningenHaren, Hoogezand of omstreken? JPT Lifestyle in Groningen staat klaar om je te ontvangen op onze nieuwe locatie: Beckerweg 1a (zijstraat van Ulgersmaweg 47).

 

Hoe werkt personal training bij JPT Lifestyle?

Bij JPT Lifestyle word je begeleid door gecertificeerde trainers. Hiernaast krijg jij een kennismakingsgesprek en maak je zo kennis met JPT Lifestyle en de personal trainer. Bij de personal training vinden we bij JPT Lifestyle het belangrijk dat je een goed en vertrouwd gevoel hebt bij het bedrijf en de trainer.

Het kennismakingsgesprek is voor elke klant geheel kosteloos. Na dit gesprek mag de klant zelf bepalen of het gevoel goed zit en of de klant samen met JPT Lifestyle wilt werken aan een gezond en fit leven.

Na de kennismaking met de personal trainer volgt er een intake gesprek. In dit gesprek verzamelen wij belangrijke informatie die voor ons nuttig is. Daarnaast vormen wij samen met de klant een doelstelling en een plan om het doel te behalen middels onze personal training.

JPT Lifestyle is een veilige trainingsomgeving binnen Groningen en alle informatie vanuit de klanten blijven tussen de personal trainer en de klant.

Tijden

Hoe vaak per week

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Andere groepslessen

Bekijk wat we o.a. nog meer aanbieden

[ninja_form id=”3″]

JPT Lifestyle

Personal Training in Groningen
Beoordeling: 5 van de 5 met 24 beoordelingen