PERSONAL TRAINING IN GRONINGEN

Bij JPT Lifestyle.

Personal training is dé manier om effectief je fysieke gesteldheid te verbeteren. Met de hulp van ervaren personal trainers kun je jouw doelen bereiken en je fysieke conditie verbeteren. Met personal training kun je bijvoorbeeld werken aan:

 • Gewichtsverlies
 • Spiermassa opbouwen
 • Conditie verbeteren/trainen
 • Lichamelijke klachten oplossen
 • Voorbereiden op een sportieve uitdaging
 • Je mentale gesteldheid bij bijvoorbeeld een burn-out

Het is dus een ideale manier om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Personal trainers kunnen eveneens voedingsadvies geven. Gezond eten is namelijk een essentiële factor in het behalen van goed resultaat. Met de juiste coaching zal je snel sterker en fitter worden. Eigenlijk helpt een personal trainer iedere behoefte makkelijker haalbaar te maken op het gebied van sport en trainen.

Kortom; personal training is dé investering in je gezondheid!

Plan NU een kennismakingsgesprek!

Wat houdt Personal Training precies in?

De beste versie van jezelf kunnen zijn door een gezondere en fittere levensstijl. Daar hoort ook gezonde voeding bij. Een personal trainer kan jou helpen met het bereiken van je doelen op het gebied van gezondheid en fitness. Denk hierbij aan een intakegesprek, het stellen van (realistische) doelen, een schema met oefeningen die geschikt zijn voor jou en de juiste voeding. Als je alleen veel traint maar ongezond eet, zal je niet het gewenste resultaat behalen.

Aan de hand van een gratis intakegesprek kunnen wij bespreken wat je doelstelling is en welke weg jij hierna gaat bewandelen. Je personal trainer motiveert en inspireert je tijdens de training om het beste uit jezelf te halen. Dit kan door middel van oefeningen, maar ook door bijvoorbeeld een stukje hardlopen of wandelen in de buitenlucht. Door de persoonlijke begeleiding houd je het langer vol en zorg je voor een gezonde leefstijl. Het geeft een mentaal sterk en krachtig gevoel wanneer je er niet alleen voor staat. Het is een absolute aanrader voor het bevorderen van je mindset en motivatie.

personal training groningen bij jpt lifestyle
Plan NU een kennismakingsgesprek!

Waar kan personal training bij helpen?

Je mentale gesteldheid verbeteren bij een burn-out

Personal training is een ideale manier om je lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. Met de hulp van ervaren personal trainers kan je je doelen bereiken en je lichamelijke conditie opbouwen. Denk hierbij aan zaken als afvallen, spiermassa opbouwen, je cardiovasculaire gezondheid verbeteren, lichamelijke klachten aanpakken, je voorbereiden op een sportieve uitdaging of je mentale gesteldheid verbeteren tijdens een burn-out.

Tijdens een personal trainingssessie werk je nauw samen met jouw trainer om vast te stellen op welke gebieden je ondersteuning of begeleiding nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat je doelen stelt en een trainingsplan ontwikkelt dat specifiek op jouw behoeften en mogelijkheden is afgestemd. Daarnaast zal jouw trainer je voedingsadvies geven en je helpen gezonde gewoonten te ontwikkelen voor succes op de lange termijn.

Bij JPT Lifestyle is de persoonlijke aanpak het belangrijkst. In het persoonlijke kennismakingsgesprek bespreken we waar je naartoe wilt werken. Daarnaast kunnen wij de trainingen in een privésfeer aanbieden in een van onze privé trainingsstudio’s.

personal training intake

Voorbereiden op een sportieve uitdaging

Wil je een nieuwe uitdaging aangaan en je grenzen verleggen? Personal training kan je helpen om je voor te bereiden op een veeleisende fysieke wedstrijd of evenement. Jouw personal trainer zal samen met jou een trainingsprogramma op maat ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw doelstellingen en mogelijkheden. Dit kan bestaan uit gerichte oefeningen, cardiotraining en voedingsbegeleiding om je prestaties te optimaliseren en je potentieel te maximaliseren.

Met de hulp van een personal trainer kan je erop vertrouwen dat je op het hoogste niveau kan presteren. Of je nu traint voor een marathon of meedoet aan een triathlon, jouw trainer werkt met je samen bij elke stap om ervoor te zorgen dat je voorbereid en gefocust bent.

Lichamelijke klachten oplossen

Lichamelijke klachten kunnen een grote impact hebben op je dagelijks leven. Personal training is de ideale manier om deze klachten aan te pakken en te verminderen. Je personal trainer kan je helpen bij het vinden van oplossingen voor je klachten, door middel van specifieke oefeningen en een persoonlijk trainingsschema.

Een goed uitgebalanceerde voeding is ook essentieel bij het verminderen of oplossen van lichamelijke klachten. Je personal trainer kan je hierbij adviseren over voeding en supplementen, zodat je op een gezonde manier aan het werk gaat om die klachten te verbeteren.

Met de juiste begeleiding en coaching van een personal trainer is het mogelijk om je lichamelijke klachten effectief aan te pakken en op te lossen. Dit zorgt voor meer energie, motivatie, focus en een betere leefstijl.

Conditie verbeteren/trainen

De kern van personal training is het verbeteren van je lichamelijke conditie. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je cardiovasculaire conditie wilt verbeteren of gewoon sterker en leniger wilt worden, een personal trainer kan je helpen deze doelen te bereiken door middel van gerichte trainingsprogramma’s en voedingsbegeleiding.

Onze personal trainers werken één-op-één met jou samen om je fitnessniveau te beoordelen, realistische en haalbare doelen te stellen, een trainingsplan te ontwikkelen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en mogelijkheden, en je de motivatie en steun te geven die je nodig hebt om het programma vol te houden. Met de hulp van jouw trainer kan je nieuwe hoogten van fysieke conditie bereiken en niet alleen je prestaties op het veld of in de sportschool verbeteren, maar ook je algehele gezondheid en welzijn.

personal training groningen gym

Gewichtsverlies

Gewichtsverlies is een veelbesproken onderwerp binnen de wereld van personal training. Met de hulp en begeleiding van een personal trainer kun je jouw doelstelling op het gebied van gewichtsverlies bereiken. Dit kan door:

-Een gezond en uitgebalanceerd eetpatroon aan te houden

-Oefeningen die gericht zijn op vetverbranding en spieropbouw

-Actieve, motiverende coaching van de personal trainer om je in beweging te houden

-Sterke focus op je doelstellingen en blijvende resultaten.

Je personal trainer is een belangrijke gesprekspartner wanneer het gaat om voeding en fitness. Het is dus essentieel dat je een trainer vindt die bij je past en je kan inspireren om optimaal resultaat te bereiken. Met personal training kun je eindelijk dat gewicht verliezen waar je al zo lang naar streeft!

Spiermassa opbouwen

Met de hulp van onze ervaren personal trainers kan je door middel van personal training je fitnessdoelen bereiken en spiermassa opbouwen. Dit bevat onder ander:

-Het opbouwen van vetvrije spiermassa

-Vergroten van kracht en uithoudingsvermogen

-Gemotiveerd en gefocust blijven op je fitnessdoelen.

Door nauw samen te werken met de trainer en zijn of haar begeleiding te volgen, kan je je fitnessniveau verbeteren, meer spiermassa kweken en de resultaten bereiken die je wil.

Plan NU een kennismakingsgesprek!

Wanneer ben je een geschikte kandidaat voor personal training?

 • Wanneer je sport maar niet de juiste resultaten behaald.
 • Je weet niet hoe of waar je moet starten met sporten.
 • Je hebt geen motivatie om alleen te sporten en een stok achter de deur nodig hebt om je op het juiste pad te houden.
 • Je wilt sneller en beter resultaat behalen.
 • Wanneer je herstellende bent van blessures of aandoeningen kan je het met de juiste begeleiding weer opbouwen naar het gewenste niveau.
personal training groningen

Wat zijn de kosten van personal training?

De kosten van personal trainen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

– Het aantal sessies per week

– Het aantal weken dat je personal training wilt volgen

Wanneer je meerdere sessies per week boekt, of een langere periode personal training volgt, wordt de prijs per training relatief minder. Ook kan je een strippenkaart kopen. Zo blijft het erg vrijblijvend.

Wanneer je er voor kiest om een abonnement af te sluiten zullen de periodieke betalingen afgeschreven worden via automatische incasso. Dit kan gemakkelijk weer worden stopgezet als je zelf verder wilt trainen.

Bij JPT Lifestyle staat een gedreven team van trainers voor je klaar met een programma op maat, waar je zelf invloed op kan uitoefenen.

Soms heb je even nodig om in een goed ritme te komen. Onze personal trainers kunnen je helpen om structuur te brengen in je trainingen.

Boek nu een intakegesprek met een van onze trainers. Tijdens het gesprek bespreken we samen hoeveel begeleiding jij nodig hebt tot je je gewenste doel hebt bereikt. Zo weet je altijd precies hoeveel personal training jou kost.

personal training tarieven
Plan NU een kennismakingsgesprek!

Hoe vind ik een geschikte personal trainer?

Een personal trainer moet goed aansluiten bij jou als persoon en bij wat je wilt bereiken. Op die manier is de kans op succes het grootst. Als je een goede match met je trainer hebt, kun je een gerichtere aanpak hanteren en zo mooie resultaten boeken.

Bij JPT Lifestyle hebben we meerdere personal trainers. Zo zal er altijd iemand tussen zitten waar jij de beste klik mee hebt. Tijdens het intake gesprek proberen we er samen achter te komen wie het beste bij jou past.

Zit ik direct aan een abonnement vast?

Nee, je bent nergens aan gebonden. Bij JPT Lifestyle kun je een proefsessie boeken. Zo kun je rustig kennismaken met de personal trainer. Onze trainers zijn professioneel opgeleid en hebben als doel hebben om jouw enthousiasme aan te wakkeren voor het sporten.

Wederzijds vertrouwen is het belangrijkst voor ons en zal ervoor zorgen dat het nog makkelijker wordt om te trainen. Ook om deze reden is een goede kennismaking zeer belangrijk. Wij willen graag samen met jou de beste versie van jezelf ontdekken!

Plan NU een kennismakingsgesprek!

Hoe gaat personal training bij JPT Lifestyle in zijn werk?

Onze personal trainers zijn er om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Door middel van een gratis intake kunnen jullie bespreken wat je wensen zijn. Aan de hand hiervan wordt er een plan opgesteld met oefeningen die geschikt zijn voor jou en die helpen bij het bereiken van je doelstelling. Je personal trainer motiveert en inspireert je tijdens de training om het beste uit jezelf te halen.

Bouwen van een fundering en het verbeteren van de Core Stabiliteit, de onderliggende buik en onderrug spieren.
Als er geen fundering wordt gelegd, kan er geen huis gebouwd worden en stort het in elkaar. Het lichaam werkt hetzelfde. Zonder de basis, is de kans op blessures een stuk groter. Bij een blessure stop je sneller en val je terug in je oude gewoontes.

Stapelen van de bouwstenen; de muren worden stevig neergezet voor het ontwikkelen van meer spiermassa in de grote spiergroepen en zorgen dat de balans versterkt wordt (meer spiermassa zorgt ook voor een grotere verbranding van calorieën).

Bouwen van het dak. De kleinere spieren worden sterk ontwikkeld, om er voor te zorgen dat je stabiliteit nog nooit zo goed is geweest als dat jij je kan herinneren!

Het huis is af en kan ingericht en bewoond worden. Het lichaam is sterk genoeg om verantwoord zwaar belast te worden en de kans op blessures is een stuk kleiner.

personal training jpt lifestyle
Plan NU een kennismakingsgesprek!

Heb ik een personal trainer nodig?

‘Nodig hebben’ zal in vele gevallen redelijk overdreven klinken, omdat veel mensen prima zelf naar de sportschool kunnen gaan en dat volhouden. Het is alleen vaak het geval dat die routine na een tijdje verslapt en men weer vervalt in oude patronen. Een mooi voorbeeld hiervan is ieder jaar te bewonderen in menig sportschool. In januari gaat iedereen vol goede moed de sportschool in om fanatiek te sporten en te werken aan diens fitheid, in maart is het weer afgelopen met het behalen van doelen.

“Don’t give up” is een gevleugelde uitspraak in veel van deze situaties. Helaas is het niet altijd makkelijk om jezelf daarmee aan te spreken en jezelf van binnenuit te motiveren. Een stem van buitenaf kan je dat ene zetje geven om altijd door te blijven gaan en het optimale uit je oefeningen te halen. Je personal trainer motiveert en Inspireert je tijdens de training zodat je het beste uit jezelf haalt. Ook zal je consequenter en frequenter naar de sportschool gaan omdat er iemand op je wacht die je verantwoordelijk houdt voor je persoonlijke doelen en schema.

personal training jorien

Is personal training wel veilig voor mij?

Vind je jezelf niet echt een sporter en denk je dat personal training te veel van jouw lichaam zou vergen? Dit is niet het geval! Een personal trainer zal er alleen maar voor zorgen dat je op een verantwoordelijke, en slimme manier met jouw sporttijd omgaat.

Hij of zij zal je uitleggen hoe je de apparatuur gebruikt, en de oefeningen op de meest effectieve manieren kunt uitvoeren zodat je sneller vooruitgang boekt. Het is echter nog belangrijker dat je op een verantwoordelijke manier blijft bewegen en geen spieren overbelast.

Ook gezond eten is natuurlijk erg belangrijk. Een voedingsschema kan voor je worden opgesteld waardoor je nog meer met je hoofd bij de eindstreep blijft!

jpt lifestyle personal training

Dus waarom kies je voor personal training bij JPT Lifestyle?

Op zoek naar een personal trainer die je helpt jouw fitnessdoelen te bereiken? Die jou kan motiveren om verder te gaan? Die kennis van zaken heeft door een erkende opleiding? Die het beste met je voor heeft en waar plezier voorop staat? Zoek niet verder dan JPT Lifestyle!

Onze deskundige trainers bieden persoonlijke coaching en ondersteuning om je te helpen het meeste uit jouw trainingen te halen, gemotiveerd te blijven en je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu voor het eerst traint of je training naar een hoger niveau wilt tillen, ons team is er om je bij elke stap te helpen. Dus waar wacht je nog op?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis intakegesprek en begin met de eerste stappen naar een gezondere en gelukkigere jij!

Plan NU een kennismakingsgesprek!

Ontdek wat wij doen!

Bekijk wat wij nog meer aanbieden