PERSONAL TRAINING

PERSOONLIJK & EFFECTIEF

Bij JPT Lifestyle is geen training hetzelfde. De verschillende manieren van trainen en variatie in oefeningen maakt het onderscheid.
JPT Lifestyle vindt de stabiliteit van de klant erg  belangrijk. Wij onderscheiden ons door de specifieke begeleiding en belasten klanten pas zwaar, wanneer wij vinden dat basis gelegd is en de Core Stabiliteit sterk genoeg is.
Onze strategie kan vrij simpel uitgelegd worden. Het menselijke lichaam kan vergeleken worden met het bouwen van een huis.

Bouwen van een fundering en het verbeteren Core Stabiliteit, onderliggende buik en onderrug spieren.
Als er geen fundering wordt gelegd, kan er geen huis gebouwd worden en stort het in elkaar. Het lichaam werkt hetzelfde. Zonder de basis, is de kans op blessures een stuk groter. Bij een blessure stop u sneller en val u terug in u oude gewoontes.

Stapelen van de bouwstenen; de muren worden stevig neergezet voor ontwikkelen van meer spiermassa in de grote spiergroepen en zorgen dat de balans versterkt wordt (meer spiermassa zorgt ook voor een grotere verbranding van calorieën).

Bouwen van het dak. De kleinere spieren worden sterk ontwikkeld, om er voor te zorgen dat uww stabiliteit nog nooit zo goed is geweest als dat jij u kan herinneren!

Het huis is af en kan ingericht en bewoont worden. Het lichaam is sterk genoeg om verantwoord zwaar belast te worden en de kans op blessures is een stuk kleiner.

GROEPSLESSEN

WAAR CONDITIE EN KRACHT ELKAAR ONTMOETEN

JPT Lifestyle heeft haar trainingen een eigen draai gegeven. Workouts zoals de HIT Training hebben meerdere elementen waar je de bokshandschoenen voor moet aantrekken. Bovendien worden deze boksoefeningen veel afgewisseld. In tweetallen wissel je naar een ander duo gedurende de training om samen jezelf fit te boksen!

Hiernaast zijn er nog meer trainingen zoals de WOD, workout of the day. Hoewel je in de HIT training vooral met het boksen aan de slag gaat, is de WOD een training met veel variatie in oefeningen die je binnen een bepaalde tijd uitvoert op verschillende niveaus. Laat je daarom niet tegenhouden wanneer je minder ervaring hebt in het sporten!

Voordelen

  • Word fitter!
  • Word sterker!
  • Word gezonder!
personal-training-groningen
Plan NU een kennismakingsgesprek!

Ontdek wat wij doen!

Bekijk wat wij nog meer aanbieden