Sterillium gel na het sporten, zo werkt het

Sterillium is een vloeistof die wordt gebruikt voor hygiënische doeleinden. Voor zowel slagers, kappers, benzinepompen of na een toiletbezoek werkt Sterillium Gel desinfecterend en hydraterend. Maar niet alleen voor hen. Ook voor, tijdens of na het sporten bij JPT Lifestyle geniet je van dezelfde desinfectie voor je handen.

Na het boksen is het niet zo fris met ongewassen handen de deur uit te gaan. Nu je met Sterillium gel desinfecteert zonder gebruik van water, combineer je het gemak tot schone handen met het besparen van water.

STERILLIUM GEL VS ZEEP

Producten op alcoholbasis hebben een gunstig effect ten opzichte van verschillende zeepsoorten. Omdat Sterillium niet alleen desinfecteert, maar ook flink hydrateert is het voor regelmatig gebruik, tijdens of na het sporten, ideaal in vergelijking met een regulier zeeppompje.

Wanneer je regelmatig het Sterillium pompje gebruikt heb je niet alleen schone handen op het moment zelf, maar ook op langere termijn bevorder je de handhygiëne. Sterillium Gel desinfecteert binnen een halve minuut je handen nadat je ze uit die zweterige en vochtige bokshandschoenen haalt. Niet getreurd, de Sterillium gel werkt nog uren door nadat je hebt gesport!

WAAROM GEBRUIKEN WE DEZE GEL BIJ JPT LIFESTYLE?

In de groepsleszaal en bij de toiletten is natuurlijk de mogelijkheid om je handen te wassen met zeep. Maar het proces duurt wat langer en naast de eenvoud van de Sterillium GEL, heeft de gel de prioriteit je handen flink de desinfecteren met meer dan 99,99%.

Tijdens het sporten kan het ook prettig zijn om in een korte pauze even het pompje te gebruiken, want te vaak je handen wassen bestaat niet meer met onze Sterillium gel. Want de gel desinfecteert niet alleen maar voorkomt ook droge handen.

Heb jij al je handen gedesinfecteerd met onze nieuwe gel?