Veelgestelde Vragen (FAQ)

  1. Wanneer kan ik bij jullie terecht?

Bij JPT Lifestyle vinden wij het belangrijk dat de trainers veel kennis hebben van het menselijke lichaam en klanten op een zo goed mogelijk manier kunnen helpen.

Wij helpen onder andere mensen bij:

  • Het plezier terugvinden in sport en weten waar het allemaal goed voor is buiten je fysieke gezondheid om
  • Afvallen
  • Conditie verbetering
  • Fysiek fitter worden (spieropbouw)
  • Na een (ernstige) blessure (Let op: het is belangrijk dat u onder behandeling staat van een Fysiotherapeut of net uitbehandeld bent en wij het overnemen)
  1. Wat als ik een blessure heb? Hoe kan ik dan nog sporten?

Bij JPT Lifestyle maken wij sporten voor iedereen toegankelijk. Als de klant last heeft van een blessure wordt er gericht naar de klanten en de blessure gevraagd. Als de klant al onder behandeling van medici (artsen of een fysiotherapeut) staat, horen wij graag wat het advies is en afhankelijk van dit advies gaan wij handelen. Er is veel kennis over het menselijke lichaam en wij helpen vaker klanten met het versterken van spieren rondom de blessure. Op deze manier kan eenzelfde blessure in de toekomst voorkomen worden. Wij werken binnen onze locatie samen met een fysiotherapeut en kunnen bepaalde klachten met hem bespreken. Mocht je klachten hebben en toch liever zelf langs gaan is dat ook mogelijk. Elk lid kan gratis gebruik maken van een kennismakingsgesprek en hij kijkt na deze kennismaking hoe wij in samenwerking voor het beste resultaat kunnen zorgen