Sportschool Groningen

Sporten in Groningen

Er zijn geen sportscholen in Groningen die naast sporten zo’n gezellige plek zijn waar mensen graag komen zoals onze sportschool. Met de beste apparatuur en faciliteiten wordt sporten in een gym niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je humeur!

Als je sportieve ambities hebt, is een goede sportschool in Groningen een uitstekende plek om te beginnen. JPT Lifestyle is zo’n sportschool en hier kun je terecht voor allerlei verschillende soorten sportactiviteiten. JPT Liftestyle is gevestigd in de goed bereikbare buitenwijken van Groningen stad, met een goede en professionele sfeer die je stimuleert je doelen te behalen.

Dit komt ook doordat de goede sfeer positieve energie geeft, die je bij het fitnessen de motivatie geeft om door te gaan. JPT Lifestyle is een goedkope sportschool met hoogwaardige apparatuur voor de beste workout van heel Groningen.

sporten in groningen

Professionele begeleiding tijdens het sporten

De juiste omgeving zal je niet alleen positief opladen maar zal je ook motiveren. Kom naar deze lokale gym die mensen verbindt en je helpt om op een gezonde manier fit te worden of te blijven. Diverse groepslessen onder professionele begeleiding van ervaren en getraind personeel, die je uitdagen om het maximale uit jezelf te halen.

Door middel van small group training en personal training is er sprake van veel persoonlijke aandacht en hangt er een fijne sfeer in deze sportschool.

Privé-sportstudio’s

Wist je dat JPT Lifestyle ook een aantal privé-sportstudio’s heeft? Hier kan je ongestoord in een privésfeer trainen. Deze optie is ideaal als je even rust wil, je eigen muziek wilt luisteren of gewoon liever in je eentje traint.

Fitness supplementen winkel

Als je net iets meer uit je workout wilt halen, zijn de supplementen die wij verkopen perfect voor jou! In de supplementen winkel kun je proteïnepoeder kopen om spiermassa op te bouwen. Ook verkopen we creatine voor een extra powerboost.

Daarbij is het niet alleen een fitness supplementen winkel. Er kan ook JPT Lifestyle kleding worden gekocht om je sport outfit helemaal compleet te maken. Kortom, alles wat je fitness hartje begeert onder één dak!

jpt kleding

Personal trainer

Als je behoefte hebt aan wat extra fitness motivatie, kun je altijd bij één van onze professionals terecht. Maak kennis met een fitness instructeur die je kan helpen bij je cardio- of krachttraining. Ook kan je in onze sportschool trainingsen voedingsschema’s laten opstellen die voldoen aan het behalen van jouw sportdoelen.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je sneller resultaat boekt, als je weet wat je doet. Wanneer je eenmaal een aantal weken traint volgens ons schema, ben je verrast over de vooruitgang die je hebt geboekt!

Kom naar JPT Lifestyle in Groningen en ervaar zelf het gemak en plezier van gezond bezig zijn. Dit is dé sportschool in Groningen waar mensen met verschillende fitnessniveaus elkaar ontmoeten.

personal training groningen

Sportaanbod

Wat wij bij JPT Lifestyle aanbieden is veelzijdig. Zo hebben wij meerdere personal trainers waar je personal training kunt volgen, maar je kunt er ook terecht voor fysiotherapie of revalidatie. Verder bieden wij ook verschillende soorten groepslessen aan, zoals cross gym, cross boxing en heavy strength.

Profiteer vandaag!

Kom gerust langs en profiteer vandaag nog van een voordeling abonnement of lidmaatschap . Wanneer je een abonnement afsluit, kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die onze sportschool te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op?

Kom naar JPT Lifestyle en ervaar zelf wat deze unieke sportschool in Groningen jou te bieden heeft.

Kom langs en ervaar het zelf! Of neem contact op via de website of social media kanalen. Tot snel!